CURATED FLAVOUR

CRAFTED TO BE SHARED

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΤΑΤΑΚΙ, ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ & ΤΗΓΑΝΗΤΑ GYOZA ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • 180g φιλέτο μοσχαριού
  • BBQ spice mix για steak
  • αλάτι χοντρό
  • 30g ελαιόλαδο
  • 100g σάλτσα τεριγιάκι
  • 30g φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
  • 30g κρεμμύδι φρέσκο
  • 150g gyoza λαχανικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Μαρινάρουμε το κρέας με τα μπαχαρικά, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε ένα τηγάνι στην φωτιά να κάψει καλά. Προσθέτουμε λίγο λάδι και θωρακίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη. Με ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα gyoza και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 7 με 8 λεπτά περίπου.
Σε ένα μπολ αραιώνουμε λίγο τεριγιάκι με λίγο νερό.
Προσθέτουμε το μισό στα gyoza λίγο πριν να τα σερβίρουμε. Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το βάζουμε στο πιάτο. Από πάνω βάζουμε αλάτι χοντρό και το υπόλοιπο τεριγιάκι. Τελειώνουμε με φύλλα φρέσκου κόλιανδρου και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.